Grafički dizajn i priprema za tisak

GRAFIČKI DIZAJN

Bez obzira da li pokrećete novi posao ili ste već prepoznatljiva tvrtka na tržištu, dobro osmišljen vizualni identitet na pravi način prezentira vaš posao, stvara vaš imidž te vas izdvaja od konkurencije. Profesionalno osmišljeni elementi vizualne komunikacije učinit će vas ozbiljnom i vjerodostojnom tvrtkom. Osmišljavamo za vas sve vizualne elemente koji čine korporativni identitet:

  • znak i logotip
  • odabir karakteristične boje i pisma
  • aplikacija vašeg znaka i logotipa na različita sredstva promidžbe
  • knjiga standarda (knjiga grafički definiranih pravila s uputama kako se znak i logotip pravilno koriste na svim materijalima i medijima; definira izgled vašeg znaka i logotipa, njihov odnos,  min. veličinu, pozitiv, negativ, varijante u raznim bojama; pored toga definira karekteristične boje vaše tvrtke, pismo i dr.; te kako primjeniti zank i logotip na posjetnici, memorandumu, koverti, vozilu, pročelju zgrade i sl.)

Pored toga, radimo dizajn i grafičku pripremu svih vrsta tiskanih medija:

  • osnovni promotivni materijal: posjetnica, memorandum, koverta
  • ostali promotivni materijal: razni letci, brošure, katalozi, plakati, reklamni panoi
  • publikacije: novine, časopisi, knjige
  • kalendari svih vrsta
  • ambalaža (kutije, vrećice), etikete

PRIPREMA ZA TISAK

Uz grafički dizajn usko je vezan i posao pripreme za tisak, gdje je ključno poznavanje raznih tehnologija tiska, vrste medija i dr.

Zahvaljujući našoj dugogodišnjoj suradnji s raznim tiskarama i stalnoj edukaciji na tom području, nudimo grafičku pripremu za sve vrste tiska: ofset, digitalni tisak, sitotisak, tampon tisak i dr. Materijal priređen u našem studiju potpuno je priređen za tisak i možete ga odnijeti u bilo koju tiskaru koja će ga (prema svojim tehničkim zahtjevima) montirati i dati u tisak.

Skeniramo i obrađujemo vaše fotografije, radimo prijelom slika i teksta.
Ponekad klijenti sami priređuju svoje fotografije ili tekst ili čak rade prijelom, a nama ostavljaju posao prilagođavanja tako složenog materijala za tisak. U tom  slučaju slobodno nas nazovite; pomoći ćemo vam savjetima kako biste to uradili na najbolji mogući način, te kako bi se u startu izbjegle neke greške u pripremi (loša rezolucija slika, pogrešan format i sl.)

 

FOTOGRAFIJE I ILUSTRACIJE

Fotografiranje i ilustriranje je posao kojim se bavimo iz ljubavi, u slobodno vrijeme. No, ukoliko posao zahtijeva, načinit ćemo za vas originalne fotografije ili ilustracije ili koristiti neke iz naše postojeće arhive.

Grafički dizajn