Web dizajn i izrada web stranica

Dizajniramo i izrađujemo za vas vizualno atraktivne, funkcionalne i dostupne web stranice kao sredstvo kojim ćete se obraćati vašim sadašnjim i potencijalnim korisnicima te poslovnim subjektima. U suvremenom svijetu sve veći broj korisnika određeni proizvod ili uslugu prvo potraži na internetu, a tek zatim na drugim izvorima informiranja.

Zato imati profesionalno i kvalitetno izrađene web stranice znači biti korak ispred konkurencije. U novije vrijeme sve se više traži i responzivni web dizajn, tj. da stranice budu prilagođene računalu, tabletu i pametnom telefonu (sadržaj i dizajn se prilagođava svim dimenzijama ekrana).

web dizajn

USLUGE KOJE NUDIMO

 • Dizajn web stranica. Kako bi proces izrade web stranica bio što jednostavniji i razumljiviji, detaljno analiziramo vaše potrebe, želje i mogućnosti, te zajedno s vama postavljamo ciljeve koje bi izrada stranica trebala ostvariti. Nakon toga radimo jedno ili više idejnih rješenja i nakon vašeg odabira pristupamo izradi stranica. Vaš zadatak je da nam dostavite dovoljno kvalitetan materijal (vaš logotip, tekstove, fotografije, video clipove i sl.). Ukoliko nemate nešto od navedenog, možemo vam savjetima ili konkretnom uslugom i tu pomoći. Naš je zadatak taj materijal kvalitetno obraditi i ugraditi na vaše web stranice.
 • Izrada web stranica. Pri izradi koristimo sljedeće web tehnologije: HTML, XHTML, CSS, Flash, PHP skripte. Izrađujemo statičke web stranice (s osnovnim podacima o vašoj tvrtci, udruzi i sl.) ili dinamičke web stranice (s bazom podataka i sadržajem koji se često mijenja i ažurira), ovisno o vašim potrebama i zahtjevima.
 • Sustav za upravljanje sadržajem (CMS). Omogućujemo vam da putem administracijskog sučelja sami upravljate sadržajem svojih web stranica, mijenjate ili postavljete nove sadržaje (tekstove, fotografije i sl.).
 • Flash animacije. Izrađujemo flash animirane banere koji se često koriste kao reklama na raznim tematskim portalima. Moguća je i izrada cijelog web sajta u flash tehnologiji.
 • Posredovanje pri web hostingu i registraciji domene. Ukoliko nemate registriranu domenu i riješen smještaj (hosting) vaših web stranica, pomoći ćemo vam savjetom ili odraditi kompletnu uslugu.
 • Kreiranje jedne ili više e-mail adresa s nastavkom u obliku vaše domene.
 • Kreiranje jednog ili više kontaktnih obrazaca putem kojih posjetitelj vaše web stranice unosi tražene podatke i šalje vam ih na mail.
 • Optimizacija za tražilice (SEO). Uređujemo sadržaj i HTML kod vaših stranica tako da budu što bolje pozicionirane u rezultatima pretraživanja na Googleu i ostalim tražilicama. Što je stranica bliže vrhu u rezultatima pretraživanja, imat će više posjetitelja.
 • Web marketing (oglašavanje vaših web stranica). Udio oglašavanja putem weba neprestano raste jer ima brojne prednosti: niska cijena oglašavanja, mogućnost ciljanja publike, brzo vidljivi rezultati i dr. Kreiramo za vas Google AdWords oglase (oglašavanje s plaćanjem po kliku), te kampanje na društvenim mrežama (Facebook).
 • Izrada i dizajn vaše poslovne Facebook stranice. Facebook je jedan od dominantnih internetskih kanala. S Facebook stranicom imat ćete mogućnost interakcije s ljudima, saznati mnogo toga o njihovim potrebama, željama, da li im se sviđa vaš proizvod/usluga i sl.
 • Mogućnost praćenja posjećenosti web stranica (Google Analytics).
 • Edukacija korisnika pri svakom koraku. Uvijek smo dostupni pomoći vam savjetom i informacijama na svakom koraku, od definiranja narudžbe, dizajna, izrade stranica, marketinga do uputa o upravljanju sadržajem.